Αρχική Σελίδα

Keyouda Electronic Technology Co.,ltd

καλής ποιότητας rj45 ο μορφωματικός Jack για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας rj45 ο μορφωματικός Jack για τις πωλήσεις
Καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, στοχαστική υπηρεσία, αξιόπιστοι προμηθευτές.

—— Ηλεκτρονική Compal

Έξι έτη καταρτισμένων προμηθευτών.

—— JABIL

Έγκαιρη παράδοση, ανταγωνιστική τιμή και υψηλός - η ποιότητα καλύπτει την απαίτησή μας, Keyouda είναι ο καλύτερος προμηθευτής μας.

—— Big Tree Semione Ltd

Είμαι Online Chat Now

Keyouda Electronic Technology Co.,ltd

1 2 3 4 5 6
Keyouda Electronic Technology Co.,ltd Keyouda Electronic Technology Co.,ltd Keyouda Electronic Technology Co.,ltd Keyouda Electronic Technology Co.,ltd Keyouda Electronic Technology Co.,ltd Keyouda Electronic Technology Co.,ltd
Πλήρεις απόψεις της επιχείρησής μας Γραφείο Receiption Γραφείο γραμμή παραγωγής γραμμή παραγωγής 2 Γραμμή παραγωγής αυτοματοποίησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : DGKYD
Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500
Ετήσιες πωλήσεις : 5 000 000-8 000 000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

DGKYD - Μια επισκόπηση

 

DGKYD (το www.dgkyd.com) και τα τμήματά του συμμετέχουν πρώτιστα στο σχέδιο, την κατασκευή, και την πώληση των συνδετήρων Ethernet (RJ45/RJ11) και των μετασχηματιστών χρησιμοποιώ στη δικτύωση, τις τηλεπικοινωνίες, τη μετάδοση μεγάλων στοιχείων, εμπορικό αεροδιαστημικό, στρατιωτικό, βιομηχανικό ηλεκτρικό, και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά.

 

Κέντρο ανάπτυξης και παραγωγής DGKYD που βρίσκεται σε ήχο καμπάνας Guan της Κίνας. Με πάνω από 10 έτη εμπειρίας, οδηγούμε τη βιομηχανία στην επένδυση Ε&Α, που προσπαθεί να αναπτύξουμε και να παραδώσουμε τις καινοτόμες, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Συνδεμένες με την εξατομικευμένη υπηρεσία, λίγες επιχειρήσεις μπορούν να πλησιάσουν την ανταπόκριση DGKYD. DGKYD έχει καταδείξει σοβαρά τη δυνατότητα να πετύχει σε ποικίλες περιοχές προϊόντων στις πολλαπλάσιες βιομηχανίες.

 

Τι όλο αυτό σημαίνει πραγματικά; Ο χρόνος σας μπορεί να ξοδευτεί επικεντρωμένος στο δίκτυο και τις επιχειρησιακές στρατηγικές παρά την ανησυχία για τη συμβατότητα, την ευελιξία και τη βιωσιμότητα του προμηθευτή τηλεπικοινωνιών σας.

 

Μαζί, μπορούμε να μετατρέψουμε το όραμά σας σε πραγματικότητα.

 

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορίες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Στοιχεία επικοινωνίας
Keyouda Electronic Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bernie Gong

Τηλ.:: 86-0769-87334608-8061

Φαξ: 86-0769-87847129

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)